loading
Кликнете за Opel LiveChat
chat

Opel Mokka X, Crossland X и Grandland X – запознайте се с трите впечатляващи SUV автомобили в гамата на Opel. Х моделите покриват пълната палитра от размери и мощност и могат да отговорят на всеки вкус и индивидуални изисквания.

Opel Crossland X – ярък, свеж и невероятно практичен 

 
 Първият играч в SUV отбора на марката ще допадне на всеки с открит и готов за предизвикателства характер. Crossland X притежава уникалното предимство на своя фантастичен интериор и е насочен към почитателите на функционалността и практичните семейни удобства. Допълнително предлаганият двуцветен покрив, голямото багажно пространство и просторното купе са сред основните характеристики на идеалния както за кратки излети, така и за по-дълги пътешествия Crossland X. 

Специално предложение от нас: Opel Crossland X, 1.2 бензин, 81 конски сили и ниво на оборудване Enjoy, само за 27 800 лева с ДДС.

ПОВЕЧЕ ЗА МОДЕЛА

Поискайте оферта

Пробно шофиране

 


Opel Mokka X - привлекателен дизайн и приключения за почитателите на двойното предаване


Следващият участник в SUV тима е бестселърът на Opel с над 750 000 продадени екземпляра. Mokka X е ярка демонстрация на предимствата на високо разположените седалки и поставя акцент върху отличната видимост. Компактният авантюрист ссъс система за задвижване 4х4 привлича вниманието с динамичния си дизайн и може да се похвали с две титли "Автомобил на годината". Историята на успеха на модела Mokka X е вдъхновяваща комбинация от динамика, мощ и смелост. 

Специално предложение от нас: Opel Моkka X, 1.4 бензин, 152 конски сили и ниво на оборудване Innovation, автоматична скоростна кутия, 4Х4, право на данъчен кредит и много други екстри само за 38 800 лева без ДДС.


ПОВЕЧЕ ЗА МОДЕЛА

Поискайте оферта

Пробно шофиране

 


Opel Grandland X - спортна елегантност от наистина висока класа

 
Grandland X е третият представител на SUV гамата на Opel и притежава всички основни характеристики, които трябва да има един SUV автомобил. Изключително просторният и гъвкав интериор, съчетан със стилна и динамична външност, превръща Grandland X в наистина впечатляващ SUV от най-висока класа. Многобройните технологични нововъведения правят пътуването по-леко, удобно и безопасно от когато и да било преди. Всички тези характеристики правят Grandland X истински претендент за короната в неговия клас. 

Специално предложение от нас: Opel Grandland X, 1.6 дизел, 120 конски сили и ниво на оборудване Enjoy, автоматична скоростна кутия, алуминиеви джанти и много други екстри само за 46 500 лева с ДДС.

ПОВЕЧЕ ЗА МОДЕЛА

Поискайте оферта

Пробно шофиране

 


 

 

Crossland X
В момента не е налична информация за емисиите.
Grandland X
В момента не е налична информация за емисиите.
Mokka X
В момента не е налична информация за емисиите.
НАЧАЛО