loading
Кликнете за Opel LiveChat
chat

Дженеръс Ауто е екскузивен представител на Irmscher за България.

История
 „Мисли в перспектива” – това е мотото на успешния рали пилот Гюнтер Ирмшер.

През 1968 майсторът-механик и инженер създава своя малък бизнес в един гараж, в град Виненден, Германия. Благодарение на пионерския дух и безусловната отдаденост на Гюнтер Ирмшер, малкият гараж се превръща в процъфтяваща група от компании. Irmscher днес е синоним на спортния дух, бързината и успеха на автомобилите с марка Opel.

 Философия
За много хора, автомобилът представлява свобода и е израз на индивидуалност, като символизира различни характеристики от живота на своя притежател.

Спортната визия, елегантността, авангардността или изисканият лукс са критериите, които голяма част от производителите на автомобили не са готови да посрещнат. Точно тук оборудването и аксесоарите на Irmscher, предлагани от Дженеръс Ауто, изиграват своята роля.

Продукти и предимства

За да добавите сериозна доза специфика към фабричния си автомобил, Дженеръс Ауто ви предлага специално разработени компоненти от Irmscher, които включват както оптични, така и софтуерни подобрения, тунинг на двигателя – „performance kit”,  алуминиеви джанти, надстройки на брони и прагове, антикрила, декорации по купе, цялостни интериорни апликации, както за настоящите модели на Opel, така и за класическите.Ползотворното сътрудничество между Дженеръс Ауто и Irmscher, както и 40 годишния опит на марката в тунинговането на автомобили Opel, говорят сами за себе си, като най-реалният измерител за качество и професионализъм е удовлетворението на многобройните ни клиенти.

На база сложните техники за развитие и интензивни тестове на всички тунинг подобрения, предлагани от Irmscher, Дженеръс Ауто, като ексклузивен представител на марката, има възможност да отговори на най-високите стандарти по отношение на дизайн, функционалност и качество. Всичко това води до множество предимства, които само Дженеръс Ауто може да предостави на Вас и Вашия автомобил:

  • Най-малко 24 месеца гаранция за всички компоненти Irmscher;
  • Гарантирана наличност на аксесоари Irmscher в рамките на 5 години от излизане на модела от  производство;
  • Пълна гама от оборудване за по-стари модели на Opel, което определено допринася за лоялността на феновете на марката;
  • Новите модели с предварително инсталирани елементи Irmscher могат да бъдат поръчани моментално от Дженеръс Ауто.


За поръчки и допълнителна информация за наличности и цени можете да се свържете със специалистите на Дженеръс Ауто от отдел „Резервни части и аксесоари”.

 

Дженеръс Ауто, София, бул. „България”, ул. „Бяло поле” 8Д

 Работно време:

 Пон. - Пет.

 Събота

 Неделя

 Резервни части и аксесоари

 8:00 ч. - 19:00 ч.

 9:00 ч. - 17:00 ч.

 Почивен ден

 Лице за контакт

 Позиция

 Телефон

 Мобилен телефон

 Цветан Маринов

Началник склад

 02/ 80 88 871

 0886 22 83 38

НАЧАЛО