loading
Кликнете за Opel LiveChat
chat

Дженеръс Ауто е ексклузивен представител на италианските тръбни аксесоари Misutonida за всички модели SUV автомобили.

Misutonida 4x4

Misutonida 4x4 е италианска компания, която произвежда и продава аксесоари за SUV автомобили през последните 25 години. С визията си за бъдещето компанията се позиционира на пазара още преди началото на масово търсене на аксесоари от този вид, създавайки дистрибуторска мрежа, представена на всеки континент. Основна мисия на Misutonida 4x4  е да предлага висококачествени аксесоари със 100% италиански дизайн, като целият производствен цикъл е затворен в Италия.Изследване и развитие

Misutonida 4x4 създава прототипите си първо върху самите автомобили, а впоследствие усъвършенства дизайна им и на компютър. По този начин компанията произвежда уникални продукти, създадени индивидуално за всяка марка.


Производство

Реалното производство започва с отрязването и огъването на специалните тръби от нераждаема стомана AISI 304. В последствие всеки един детайл и аксесоар се полира до огледален блясък ръчно.


Качество

Качеството е гарантирано от постоянни проверки, извършвани при всеки цикъл от производството, преди опаковането и складирането на стоката, защото всеки продукт на Misutonida 4x4 е уникален и направен с изключителна грижа и към най-малките детайли.


Поддръжка на продуктите

Всички продукти на Misutonida 4x4 са създадени от неръждаема стомана, което до огромна степен ограничва влиянието на природата. Въпреки това редовната поддръжка осигурява оптималното им състояние и запазването им в дългосрочен план. Дженеръс Ауто, в качеството си на официален представител на марката, препоръчва почистването на аксесоарите с материали, подходящи за полирана стомана, които не упражняват абразивно въздействие.


Гаранция

Misutonida 4x4 гарантира за качеството на своите материали и продукти. Дженеръс Ауто осигурява 3 години фабрична гаранция от производителя на всички аксесоари от неръждаема стомана. Гаранцията не покрива подменени продукти, щети породени от неадекватна подръжка, както и неправилен монтаж. Изборът на Misutonida 4x4 от Дженеръс Ауто означава да притежавате продукт с невероятен дизайн, изработен с италианска прецизност и изключително лесен за монтаж.


За поръчки и допълнителна информация за наличности и цени можете да се свържете със специалистите на Дженеръс Ауто от отдел „Резервни части и аксесоари”.

 

Дженеръс Ауто, София, бул. „България”, ул. „Бяло поле” 8Д

 Работно време:

 Пон. - Пет.

 Събота

 Неделя

 Резервни части и аксесоари

 8:00 ч. - 19:00 ч.

 9:00 ч. - 17:00 ч.

 Почивен ден

 Лице за контакт

 Позиция

 Телефон

 Мобилен телефон

 Цветан Маринов

Началник сервиз

 02/ 80 88 871

 0886 22 83 38

НАЧАЛО