loading
Кликнете за Opel LiveChat
chat

Дженеръс Ауто е един от водещите дилъри на Opel Southeast Europe за България. Компанията притежава над 11 годишнa история в предлагането на автомобили с марка Opel, като наследник на фирмите Роял Карс и Бояна Ауто. През 2003 година Дженеръс Ауто получава правата на официален вносител на Chevrolet за България. Фирмата е и ексклузивен представител на Irmscher и на италианските аксесоари Misutonida.

Дженеръс Ауто разполага с 2 търговски и 3 сервизни центъра в София и в Бургас с внушителна обща площ от над 23 000 кв. м.

Днес компанията извършва дейността си като предлага продажба на нови леки автомобили Opel и Chevrolet, лекотоварни автомобили Opel и употребявани автомобили от двете горепосочени марки.


Фирмата се специализира и в гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване, а също така и в продажба на оригинални резервни части и аксесоари.

В асортимента на предоставяните от Дженеръс Ауто услуги влизат още и възможност за обратно изкупуване, цялостни индивидуални тунинг решения, автомобили под наем, удължена гаранция, посредничество при лизинг, застраховки и регистрация в КАТ.

В столицата дилърството на бул. България впечатлява с два отделни просторни автосалона на Opel и Chevrolet. Въплъщавайки разнообразието на своите клиенти и техните нужди, двата шоурума представят своите конвенционални модели в пълната гама от техническо оборудване, както и индивидуални решения от Irmscher, за тези, за които шофирането не е просто начин за придвижване.

Изложбеният център на Дженеръс Ауто в Бургас е най-мащабното и модерно съоръжение на Opel и Chevrolet в Югоизточна Европа, изградено изцяло според корпоративните стандарти на Opel Southeast Europe. Автокомпексът е разположен на входа на града и се простира на завидната площ от 9 997 кв. метра. Шоурумът включва и административна част, сервизни помещения, приемна, както и магазин за резервни части, разполагащ с огромна номенклатура на склад.

Благодарение на големите си мащаби, оборудване от последно поколение и изключително квалифициран персонал, търговско-сервизните центрове на Дженеръс Ауто в София и в Бургас са в състояние да задоволят и най-високите изисквания на своите клиенти. Като компания с традиции в тази индустрия, ние смятаме, че сервизното обслужване на автомобилите заема основна част от нашия бизнес. Затова Дженеръс Ауто се гордее със своите сервизи, разполагащи с голям капацитет, модерна техника, несравнима функционалност и качество на обслужване, отговарящо на най-високите стандарти на Opel Southeast Europe и ги счита за свое стратегическо предимство. Центровете на Дженеръс Ауто сa доверени сервизи на всички големи застрахователни компании.

НАЧАЛО