loading
Кликнете за Opel LiveChat
chat

 Сертификат ISO 9001:2008 и ISO 14001:2004 издаден от Сертификейшън  Интернешънтъл  България

 

 

 

През 2012 г. Дженеръс Ауто получава сертификат в съответствие с международните  стандарти  ISO 9001:2008 и ISO 14001:2004 издаден от Certification International (UK) Ltd. В  уверение на това,че  Дженеръс Ауто е внедрило интегрирана  система за  управление на качеството и околната среда с обхват "Продажба на автомобили, резервни части и аксесоари. Сервизиране на автомобили" сертификатът  е валиден до 23 септември 2015г.

 


Kурсовете на General Motors Academy

 

 

 

Ние, в Дженеръс Ауто, инвестираме в квалификацията и обучението на своя екип, следвайки корпоративния принцип, че персоналът е най-важният ресурс на компанията. Гордеем се, че при нас работят доказали се професионалисти, получили най-висока оценка – платинено ниво, за успешно завършване на курсовете на General Motors Academy.

 


 

Референции

 

 

 

През годините Дженеръс Ауто се е доказал като надежден и лоялен партньор на редица български и международни компании. За нас е чест и голяма отговорност да ви представим част от референциите, предоставени на фирмата от нейни дългогодишни партньори. Тези високи оценки ни задължават и мотивират да продължаваме да се стремим към непрекъснато усъвършенстване на качеството на услугите, които предлагаме.

 


 

Сертификат - Дженеръс Ауто член на Индустриален Клъстер "Електромобили"

 

 

На 11.05.2012 г. Дженеръс Ауто получи сертификат и стана член на Индустриален Клъстер "Електромобили" по чл. 12. алинея 3.

НАЧАЛО